понеділок, 4 грудня 2023 р.

Презентація дебютної збірки поезій "Наживо" Ольги Ковальської


У Маневицькій публічній бібліотеці відбулася презентація збірки поезій "Наживо" за участі місцевої авторки Ольги Ковальської.
Модераторка заходу директорка Маневицької публічної бібліотеки Любов Солов’янчик розповіла, що це перша збірка пані Ольги, яка побачила світ у цьому році у видавництві "Вежа-Друк". До збірки увійшли вірші про відчуття та переживання подій сьогодення, любов до України, щиру вдячність захисникам, скорботу за загиблими, тверду віру та впевненість у Перемогу.
Патріотичність. Біль. Чуттєвість. Відвертість. Так можна охарактеризувати збірку і такі емоції викликали поетичні твори авторки. Її поезію декламували директорка Маневицького ЦТДЮ Валентина Ковальчук, вихованці зразкової літературної студії «Первоцвіт» під керівництвом Любові Боричевської (ЦТДЮ), бібліотекар Юлія Довжик, подруга Тетяна Ремінська, читачка бібліотеки Ніна Король.
Вітальні слова та побажання подальших творчих успіхів линули від заступника Маневицького селищного голови Володимира Фурманчука, сестри Тетяни Гуменюк та подруги Анни Гуменюк.
Також слова захоплення та підтримки висловив чоловік Віталій Ковальський разом із донечкою Поліною. Продемонстрували свою повагу до таланту Ольги Ковальської і однокласники її доньки, які разом із класним керівником Валентиною Андрусик долучилися до презентації збірки та виразили слова чуйності та вдячності авторці за творчість.
На завершення зустрічі всі бажаючі мали можливість отримати збірку поезій «Наживо» з автографом Ольги Ковальської.
«…Словом хай живе життя! Хай живе безсмертне слово!» (Микола Хвильовий)

Немає коментарів:

Дописати коментар