четвер, 23 листопада 2023 р.

Виробничо-методична нарада бібліотечних працівників

 22 листопада у Маневицькій публічній бібліотеці відбулася виробничо-методична нарада бібліотечних працівників громади за участі начальника відділу культури та туризму Маневицької селищної ради Олександра Піддубного. Було розглянуто та обговорено ряд актуальних питань щодо функціонування книгозбірень громади в умовах сьогодення.

Методичні поради щодо традиційних та інноваційних аспектів планування роботи бібліотек громади в реаліях воєнного часу надала директор бібліотеки Любов Солов'янчик.
Провідний методист Лариса Горайчук ознайомила з календарем знаменних та пам’ятних дат на 2024 рік, звернула увагу на важливі події та ювілейні дати краєзнавчого характеру.
Бібліограф Олена Літовець підготувала інформаційні матеріали за ІІІ квартал поточного року та провела бібліографічний огляд книг польських авторів.
Про списання літератури з бібліотечних фондів (виконання рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики) та передплату періодичних видань на 2024 рік поінформувала провідний бібліотекар Тамара Трофімчук.
Бібліотечні фахівці вчилися швидко орієнтуватися на платформі «Дія. Освіта», щоб відповідні консультації надавати користувачам бібліотеки у своєму населеному пункті.











Немає коментарів:

Дописати коментар