четвер, 13 квітня 2023 р.

Екологічний бумеранг "Живої природи душа промовляє"

 

Сьогодні, більше нiж коли-небудь, збереження життя на Землі вимагає від нас почуття загальної відповідальності. Тенденції останніх десятиліть наочно переконують, що сучасний світ опинився на межі катастрофи.

З нагоди Дня довкілля, яке цьогоріч відзначається 15 квітня з учнями 9-Б класу Маневицького ліцею №2, на чолі з класним керівником Світланою Сопронюк, відбувся екологічний бумеранг «Живої природи душа промовляє». Присутні переглянули відесоюжети «5 міфів про екологічний рух, що шкодить довкіллю», «Безпека на природі під час війни», «Як природа підтримує нас під час війни».

Цьогорічний День довкілля особливий - воєнний. Повномасштабне вторгнення росії до України з 24 лютого вже завдало та продовжує завдавати величезної шкоди людям та інфраструктурі населених пунктів, де тривають бойові дії. Як і всі фронти, екологічний потребує нашого єднання. Разом ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів. Саме від нас залежить наше майбутнє!

Також була представлена тематична книжкова поличка «Не руйнуй гармонії земної».





Немає коментарів:

Дописати коментар