пʼятницю, 20 жовтня 2017 р.

Підвищуємо професійний рівень...

   Другий рік поспіль районна бібліотека проводить школу професійної майстерності на тему "Інтенсивність використання та популяризація краєзнавчого ресурсу" на базі бібліотеки-філії села Старий Чорторийськ. 
   Пізнавальним початком школи були екскурсії у Свято-Хресто-Воздвиженський чоловічий монастир, де отець Лаврентій повідав історію відновлення та теперішнє життя монастиря, а також у музей історії села Старий Чорторийськ місцевої школи. Кальковець Микола Сергійович, вчитель історії, провів екскурс сторінками створення села, розповів про героїв всіх поколінь Старого Чорторийська. 













   Солов'янчик Любов Анатоліївна, директор ЦБС, висвітлила тему "Бібліотечне краєзнавство, як важлива складова діяльності ЦБС". 
   Про бібліотечне краєзнавство та роботу з дітьми говорила Хом'як Олена Лукашівна, заступник директора ЦБС по роботі з дітьми. 
   Огляд краєзнавчих періодичних видань провела Луцик Іванна Миколаївна, зав. відділом обслуговування ЦРБ. 
   Присутні обговорювали актуальні питання по краєзнавству та ділилися досвідом: родзинки краєзнавчої роботи в моїй бібліотеці; виховання патріота через краєзнавство.

 Бібліотекарі мали змогу також покреативити та взяли участь у майстер-класі по виготовленню ангелів, який провела вчитель початкових класів місцевої школи, керівник гуртка "Вишиванка" Тачинська Надія Петрівна зі своїми вихованками.










Немає коментарів:

Дописати коментар