четвер, 26 жовтня 2017 р.

Мереживо осінніх подихів


       Залишивши всі свої повсякденні справи, невідкладні турботи, сьогодні наші користувачі поринули у справжнє, чарівне "Мереживо осінніх подихів". 
        Осінь завжди зачаровує серце людини незбагненністю кольорів і відтінків, а ще дивовижною неповторністю краси природи. 
В осінню пору ми милуємось красою природи, але так часто хочеться затишку у власному домі, накинути коц на плечі, заварити запашний напій, почитати улюблену книгу і просто побути самим з собою, замислитися вкотре про вічні питання людства.


    Присутні, мандруючи невимовно красивими пейзажами природи, відчули всі настрої осінньої пори. З вуст ведучих Іванни Луцик та Ангеліни Савчук звучали мелодійні поетичні слова Ліни Костенко, Василя Симоненка, Надії Красоткіної, які оспівували красу осені у своїй творчості. Зворушливу поезію "Лист на кладовище" Світлани Бусел декламувала Галина Пащук.
Дарували користувачам свої музичні вітання працівники  районного будинку культури та дитячої музичної школи, Леонід Марчук, Борис Сачук, Сергій Гладун та  народний фольклорно-етнографічний ансамбль "Дивоцвіт", художнім керівником якого є Ніна Сачковська. 



Дивували своїм ентузіазмом, енергією, фантазією студенти Університету III віку, члени клубу "Золотий вік", які розіграли виставу "Ходить гарбуз по городу" на новий лад.



















Любов Солов'янчик, директор ЦБС, подякувала всім за любов до бібліотеки, книги і побажала щоб нинішня осінь принесла  тільки радість і щастя, благополуччя і мир у кожну домівку, здоров'я і любов рідним, близьким, коханим!


Немає коментарів:

Дописати коментар