пʼятницю, 9 лютого 2024 р.

Виїзна підсумкова нарада бібліотечних працівників на базі бібліотеки-філії села Троянівка

 8 лютого відбулася виїзна підсумкова нарада бібліотечних працівників на базі бібліотеки-філії села Троянівка за участю начальника відділу культури та туризму Маневицької селищної ради Олександра Піддубного.

З вітальним словом до присутніх звернувся староста Троянівського старостинського округу Віталій Базюк, який ознайомив з соціально-економічним життям округу у воєнний час. Директор будинку культури села Троянівка Людмила Тимощук та завідувач бібліотеки-філії с. Троянівка Надія Базюк розповіли про роботу підпорядкованих закладів.
Директор Маневицької публічної бібліотеки Любов Солов'янчик розпочала нараду з підведення підсумків роботи бібліотечних закладів громади за 2023 рік та окреслила основні завдання на 2024 рік, наголосивши, що сьогодні в сучасних важких умовах бібліотекарі громади шукають нові моделі діяльності, які дозволять бібліотекам розвиватися.
Провідний методист Лариса Горайчук проаналізувала статистичні звіти бібліотек за 2023 рік. Провідний бібліотекар Тамара Трофімчук надала рекомендації по зберіганню та очищенню бібліотечних фондів. Працівник Маневицької публічної бібліотеки Юрій Хилюк провів онлайн-тренінг з цифрової освіти "Організація ефективного онлайн-навчання", на якому всі бібліотекарі отримали відповідні сертифікати. Бібліотекар Світлана Мацан підготувала майстер-клас "Оберіг для солдата".
Підбиваючи підсумки наради начальник відділу культури та туризму Маневицької селищної ради Олександр Піддубний наголосив, що робота в умовах сьогодення ставить перед громадою багато викликів та завдань, тому всім потрібно бути готовими до нового формату роботи, максимально застосовувати свої теоретичні і практичні навички та бути готовими до ефективного їх застосування у процесі формування нової культурної політики в громаді.
Нарада пройшла продуктивно та результативно.




















Немає коментарів:

Дописати коментар