неділю, 17 грудня 2023 р.

День вшанування учасників ліквідації наслідків на ЧАЕС

    У День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, до нашої бібліотеки завітали ліквідатори громади. Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк в черговий раз висловив слова вдячності цим героїчним людям, зазначив, що величний подвиг здійснили всі, хто брав участь у ліквідації наслідків вибуху на четвертому енергоблоці атомної електростанції. Лише завдяки самопожертві ліквідаторів вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення. Ціною власного життя врятували мільйони інших, виконавши найвищий обов’язок перед рідною землею і перед рідним народом.

    Хвилиною мовчання і квітами, які поклали до пам’ятного знаку, учасники заходу вшанували пам’ять загиблих та померлих солдатів атомного фронту, яких, на жаль, немає вже сьогодні серед нас.
    Віддати шану нашим героям-ліквідаторам прийшли вихованці Маневицької школи мистецтв юна скрипалька Білітюк Уляна (клас викладачки Наталії Бугайчук) та акордеоніст Батурка Іларій (клас викладачки Лілії Алексійчук), вихованки зразкової літературної студії "Первоцвіт" Маневицького центру творчості дітей та юнацтва Софія та Анна Сидорук (керівник Любов Боричевська). На завершення заходу линуло вітання від художнього керівника, солістки Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради Людмили Синютіної.
    Голова Маневицької добровільної організації "Спілка Чорнобиль" Григорій Бас подякував усім учасникам заходу та побажав своїм побратимам та їхнім сім'ям міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру і добра!
Все буде Україна!
Дякуємо ЗСУ!































Немає коментарів:

Дописати коментар