четвер, 26 жовтня 2023 р.

Зустріч із Євгеном Хотимчуком

 У затишній, теплій атмосфері відбулася зустріч з українським письменником, Заслуженим журналістом України, шеф-редактором всеукраїнської газети «Вісник і К» Євгеном Хотимчуком у Маневицькій книгозбірні.

Віч-на-віч з письменником велися розмови про творчість, про його життєвий шлях, обговорення різних тем та питань.
Нашим читачам Євген Якович відомий як автор книг: «Батькова хата», «Суд», «Спокута», «Іду до тебе», «Калиновий щем», «Байструк», «Женила сина Катерина», «Слово гаряче та щире», «Коли дуби плачуть», «Прощання», Дядько", "Лід на пательні" та інших. А сьогодні Євген Хотимчук презентував свою нову книгу "Доля матері". Письменник зазначив, що це вже 16 книжка, яка є доповненням видання "Рідна мати моя". Ця книга зігріє душу кожного, хто її читатиме. Сюди увійшли повість «Вивезенці», нові новели про матір, оповідання про простих сільських людей. Найголовніша цінність книжки – всі історії взяті з життя, у них море правди і щирості. Євген Якович поділився своїми спогадами про маму, про своє дитинство та розповів багато цікавих історій. Особливо вразили новели про маму «Три головки часнику», яка звучала з вуст самого автора та "Яблуневий цвіт", яку прочитала вихованка літературної студії "Первоцвіт" Софія Сидорук.
Щире слово Євгена Хотимчука нікого не залишило байдужим, тож було багато бажаючих придбати книгу з автографом. Також лунали теплі побажання та слова вдячності автору від читачів. Та найголовніше, що книга "Доля матері" тепер буде у кожній бібліотеці громади. Такий щедрий дарунок, а це 18 книг, зробив Євген Якович по завершенню заходу, за що ми щиро вдячні.



















Немає коментарів:

Дописати коментар