середу, 5 квітня 2023 р.

Літературна зустріч із Надією Гуменюк

 

Сьогодні в нашій книгозбірні відбулася зустріч  із українською письменницею,  лауреаткою конкурсів «Ярославів Вал», «Благовіст», «Коронація слова», премій ім. Агатангела Кримського, Лесі Українки, авторкою книг для дорослих та дітей Надією Гуменюк.

Захід розпочався із вітального слова ведучої Ніни Король. Поціновувачі творчості з насолодою переглянули відеопрезентацію про життєвий та творчий шлях Надії Павлівни.

Зустріч була щирою і неймовірно емоційною. Письменниця розповідала про себе, про свою родину, зачитувала свої вірші, ділилась планами на майбутнє та секретами, звідки бере сюжети для своїх творів.  

Завідуюча бібліотеки-філії с. Комарове Тетяна Веремчук, читець бібліотеки-філії с. Кукли Тетяна Чебелюк, та завідуюча бібліотеки для дітей Ніна Король читали поезії авторки.

Пані Надія презентувала свої нові книги «Та, що ламає вітер», «І дощ не змиє всі сліди».

Директорка бібліотеки Любов Солов’янчик подякувала письменниці за таку чудову зустріч та розповіла про свої враження від прочитання книг авторки. А на згадку подарувала Великодній віночок, виготовлений власноруч працівниками нашої бібліотеки.
        На завершення заходу відбулася автограф-сесія і всі бажаючі змогли зробити фото на пам’ять разом з Надією Павлівною.
Впевнені, що ця зустріч надовго залишить в серцях присутніх тепло і радість від спілкування.

Була організована книжкова виставка «Мій прихисток душі, мій сонячний реактор…»


















Немає коментарів:

Дописати коментар