четвер, 16 березня 2023 р.

Семінар-нарада бібліотечних працівників

 На базі Маневицької публічної бібліотеки було проведено семінар-нараду бібліотечних працівників на тему "Ресурси та послуги сучасної бібліотеки для потреб громади". Семінар відкрила директор Любов Солов'янчик, яка підкреслила важливість і актуальність ресурсної бази бібліотек. Зауважила, що завдяки активному впровадженню в бібліотечну практику сучасних інформаційних технології, створенню новітніх ресурсів, урізноманітненню форм роботи і послуг підвищується престиж сучасних бібліотек. Ознайомила зі Стратегію розвитку читання на період до 2032 року "Читання як життєва стратегія".

Провідний методист Лариса Горайчук, провідний бібліотекар Тамара Трофімчук, зав.сектору Юрій Хилюк, зав.бібліотеки для дітей Ніна Король розповіли працівникам про комплектуванна та використання інтелектуальних, інформаційних, бібліографічних ресурсів та послуг бібліотеки. Виступаючі підкреслили також необхідність активізації роботи з ВПО та волонтерами.
Семінар пройшов плідно та насичено: заслухали, обговорили, намітили та спланували дії в подальшій співпраці.
Також, у ході семінару взяли участь у методичному онлайн-пораднику "Радимо!Пропонуємо! Рекомендуємо!" на тему "Краєзнавчі аспекти діяльності публічної бібліотеки", який провела Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олени Пчілки.










Немає коментарів:

Дописати коментар