понеділок, 20 лютого 2023 р.

Урок мужності "Серця, що бились в унісон"


Сьогодні, 20 лютого, в Україні уже вдев’яте відзначаємо День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Відповідно до указу Президента від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Герої Небесної Сотні назавжди змінили нашу Україну і самих українців, підняли наш національний і патріотичний дух. Кожен здійснив особистий подвиг та віддав найцінніше – своє життя заради нової України.

З учнями 11-Б класу Маневицького ліцею №2 та їх класним керівником Світланою Панько, було проведено урок мужності «Серця, що бились в унісон». Присутні прослухали пісню-реквієм «Заплакало небо» Василя Були, відеокліпи  «Мамо, не плач» Тіани Роз, «За живих і чужих» гурту «Джерела», «Небесну Сотню, Господи, прийми» Павла Табакова.

        Вшанували хвилиною мовчання усіх героїв, які віддали своє життя за наше майбутнє.

        Була представлена тематична книжкова виставка «А Сотня відлетіла в небеса».

Саме зараз надзвичайно важливо не забувати те, з чого все починалось. Сьогодні, коли Майданом називають усю Україну, ми розуміємо, що Герої Небесної Сотні були першими загиблими у цій війні, що саме вони разом із побратимами дали першу відсіч супротивникові. Вшановуючи Небесну Сотню ми згадуємо кожного  героя поіменно і будемо пам’ятати їх завжди!

                                      Слава Україні! Героям слава!










 

Немає коментарів:

Дописати коментар