пʼятницю, 25 листопада 2022 р.

Вручення почесних нагород "Мати-Героїня"

 

Мама, мати, матуся…В усі часи  всі народи пов’язували з нею найдорожче. Вона – корінь життя, берегиня роду людського. Серце матері благословенне, сповнене любові та краси. Справжній героїзм жінки полягає у  тому, що все краще вона віддає дітям.

25 листопада у бібліотеці відбувся захід з нагоди вручення почесного звання «Мати-Героїня», матерям Маневицької громади, які народили та виховали п’ятьох і більше дітей до восьмирічного віку.

Селищний голова Олександр Гаврилюк виступив із словами вдячності та вручив посвідчення і нагрудні знаки «Мати-Героїня» Олесі Вознюк (с. Цміни), Тетяні Кушнірук (смт Маневичі),  Світлані Мельник (смт Маневичі), Ларисі Мефанік (с. Череваха), Марії Нестерук (смт Маневичі), Оксані Нікітіній (с. Нові Підцаревичі), Тетяні Пилипчук (с. Набруска), Людмилі Смічик (с. Череваха), Тетяні Степасюк (смт Маневичі).

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників України у війні з росією.

Ведучі заходу, бібліотекар Юлія Довжик та учень 11-В класу Маневицького ліцею №2 Володимир Деркач, коротко розповіли про материнську самовідданість та любов.

Музичні вітання линули від Станіслава Мельника з піснею «Материнська любов», та колективу «Дивоцвіт» з піснею "Нема цвіту як маківка".

Молитву за сина виконала завідувачка бібліотеки для дітей Ніна Король.

Бажаючі змогли ознайомитися із книжковою виставкою «Тепло родинного вогнища».

Всім нашим БЕРЕГИНЯМ – низький уклін, довгих років життя, здоров’я, любові, добробуту та мирного неба над головою.

Все буде Україна!


















Немає коментарів:

Дописати коментар