понеділок, 21 листопада 2022 р.

Історичний віраж "Україна - країна нескорених"

 

21 листопада православні віруючі відзначають церковне свято – захисника небесних сил Архістратига Михаїла.  Саме цього дня рівно 9 років назад український народ з невимовною жагою боротьби за гідне життя вийшов на Майдан Незалежності, де їхньою зброєю була віра, мужність і сила духу. Гідність та свобода українців виявилася сильнішою за кийки, кулі, гранати, отруйні гази. Революція Гідності показала нам, всьому світу, силу нашої стійкості, єдності, свободолюбності.

В Маневицьку публічну бібліотеку завітали учні 9-Б класу Маневицького ліцею №2 (класний керівник Світлана Сопронюк) з нагоди Дня Гідності та Свободи на історичний віраж «Україна –країна нескорених». Хвилиною мовчання вшанували всіх тих,  хто в боротьбі за волю та кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня.

Присутні переглянули відеосюжети «День Гідності та Свободи: хронологія двох революцій», «Люди творять історію. Небесна Сотня» та відеокліп «Там біля тополі калина росте».

Бібліотекар Юлія Довжик представила книжкову виставку «Не забути нам героїв звитягу молодих сердець».

Переможний дух – дух свободи, ті чесноти та цінності, які загартувалися на Майданах, приведуть Україну до Перемоги. Вічна пам’ять і Слава Героям!







Немає коментарів:

Дописати коментар