середу, 22 листопада 2017 р.

Книга - найкращий подарунок для всіх і в усі часи.



Книгою легко здивувати людину. Є величезна кількість книг найрізноманітнішої тематики. Для будь-якої людини можна знайти  захоплюючий екземпляр. А подарована книга бібліотеці - це радість більша, ніж одній людині. Вона може стати улюбленою для багатьох любителів книг. Бо книги в бібліотеці – це книги-мандрівниці, які мандрують від одного читача до іншого… Мабуть, саме ці думки спонукають тих, кого прочитана книга надихає на бажання поділитись…
Такою приємною несподіванкою була для нас подія осіннього святкового дня. У відділ комплектування і обробки літератури  ЦРБ завітав гурт молодих людей з бібліотечкою улюблених прочитаних книг. І ці молоді люди – працівники районного суду! Вони ініціювали в своєму колективі зібрати прочитані книги і приєднатися до акції, яка успішно діє у бібліотечній системі району – «Подаруй бібліотеці україномовну книгу!»
 Ми люб’язно запросили наших гостей і в інші відділи бібліотеки. Приємно, що ті, хто побував тут вперше, виявили бажання стати читачами БІБЛІОТЕКИ. 
ВІТАЄМО!  І ДЯКУЄМО!
Дякуємо за книги! Вашим подарунком, друзі,  користуватимуться книголюби. Впевнені, їх будуть читати, перечитувати, вивчати. Бо це книги різної тематики і підібрані вони в подарунок  з любов'ю!

А коли ви останній раз були в бібліотеці і дарували книгу?
Будьте креативними й унікальними! Долучайтеся до бібліотечної акції! Принесіть і подаруйте книгу бібліотеці! Приєднайтеся  до читацької родини!
Ваш подарунок буде  точно оцінений любителями книжкового читання! 
Галина Халик, завідуюча відділом комплектування і обробки літератури ЦРБ
 


Немає коментарів:

Дописати коментар