середу, 11 жовтня 2017 р.

З нагоди Міжнародного дня білої тростини

Люблю життя таким, як воно є,
Яким його мені Всевишній дарував.
Хоч іноді воно жорстоко б'є,
Йому я вдячна за святий цей дар!
Люблю його і в щастя дні погожі,
І в дні зневіри, суму і жалю,
І, навіть, коли жити вже не можу,
Я щиро кожну мить його люблю.
Один лиш раз живу я в цьому світі.
Люблю своє життя таким як є.
Я вдячна Богу за всі дні прожиті, 
Люблю життя я, бо воно моє!
Жити з любов'ю і добротою у серці - це великий дар Божий, який даний не кожному; жити з посмішкою на обличчі, незважаючи на перешкоди чи проблеми - це велика внутрішня сила, якою наділені особливі люди. Сьогодні саме такі люди зібралися у читальній залі районної бібліотеки - члени УТОСу з нагоди Міжнародного дня білої тростини, який відзначається щорічно 15 жовтня.
Ангеліна Савчук, бібліотекар ЦРБ, розповіла про історію заснування цього Дня та побажала присутнім життєвого оптимізму, добробуту та великого людського щастя. 
На запрошення членів УТОСу прийшли та поділилися актуальною інформацією Галина Горайчук - заступник начальника Маневицького відділу обслуговування громадян Камінь-Каширського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області та Любов Мирончук - головний спеціаліст управління соціального захисту населення Маневицької РДА.
Пісенні вітання линули від неодноразових переможців фестивалів "Мукачево скликає друзів", "Буковинські візерунки" та інших, членів УТОСу Ольги Макарчук та Василя Курдельчука.
Щира подяка всім, хто долучився до заходу!








Немає коментарів:

Дописати коментар