четвер, 8 листопада 2018 р.

Мова - втілення думки

    9 листопада - День української писемності та мови. Саме тому, напередодні у районній бібліотеці відбувся літературно-мовний брейн-ринг "Ти - могутня, рідна мово!" на який завітали учні 10-А та 10-Б класів ЗОШ І-ІІІ ст. №1  ім. Героя України Андрія Снітка.
 Було створено дві команди: "Літературознавці" та "Мовознавці", які прийняли участь у семи конкурсах: "Привітання", "Розминка", "Чий це портрет?", "Ерудит",  "Битва капітанів", "Хто швидше?" та "Всезнайко".
   За допомогою брейн-рингу учасники розширили та збагатили знання про рідну мову та літературу, розвинули навички застосування знань на практиці, виховували любов до рідної мови та бажання досконало володіти нею.
 На завершення ведуча заходу - бібліотекар Оксана Ярошик ознайомила усіх присутніх із постійно діючою виставкою "Цією мовою молюсь, цією мовою співаю" і наголосила, що потрібно завжди пам'ятати про те, що справжня людина виростає саме з любові до рідної матері, до родини, до рідного краю, до рідної мови та культури та побажала, щоб вивчення мови стало для усіх нас черговою сходинкою до майбутніх успіхів і самоствердження.













Немає коментарів:

Дописати коментар