середу, 19 вересня 2018 р.

Бібліотечний урок

      Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати до читання книжок, популяризує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень дітей. У зв’язку з цим бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм популяризації літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з ними. Саме з цією метою 19 вересня в районній бібліотеці для дорослих було організовано пізнавально-оглядову екскурсію         "Ми вам розкажемо про себе"
 До книгозбірні  завітали учні 5-тої групи Маневиького професійного ліцею, разом з класним керівником Солобчук Галиною  Архипівною та майстром виробничого навчання Павлюк Галиною Василівною. Екскурсію провела бібліотекар відділу обслуговування Олена Богайчук, яка ознайомила присутніх з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу подорож книжковими та тематичними виставками, що представлені на абонементі. Також познайомила з правилами користування книгою та бібліотекою, розповіла їм про абетковий та систематичний каталог. В ході екскурсії діти ознайомилися з куточком користувача Інтернету та правилами безпечної роботи з комп’ютером. 
    Тож, запрошуємо усіх бажаючих читачів бібліотеки, де кожен знаходить для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас! Ласкаво просимо!

Немає коментарів:

Дописати коментар