четвер, 13 вересня 2018 р.

Презентація книги


   12 вересня у районній бібліотеці відбулась презентація книги "А долю ангел обійма..." Сергія Ващука.  Про життєві успіхи і досягнення розповіла директор ЦБС Любов Солов'янчик, адже автор -  це заслужений енергетики України, почесний пасічник, член Гільдії  медоварів  України і віднедавна ще й письменник. 
   Це книга-спогад, книга-сповідь, книга-откровення про долю людини з поліської глибинки. В своїй книзі Сергій Панасович розповів про більшу частину свого життя, яке не завжди було "з медом", та мед в його житті все ж таки з'явився.
  Сама презентація пройшла у невимушеній атмосфері, адже були запрошені люди, які зіграли важливу роль у житті автора, і як запевняє Сергій Панасович: "Можливо, ці спогади будуть комусь просто цікавими, а комусь і корисними. Я намагався не вихвалятись і нічого не перебільшувати, розповідати різні історії з життя очолюваного колективу, а також власні душевні переживання. Не прагнув комусь сподобатися, когось образити... І якби мав можливість заново прожити життя, то більшість свої вчинків не змінював би. Я думаю, що свою долю кував із Божою допомогою".
   З відгуками про книгу та привітаннями виступили усі запрошені гості, а в подарунок отримали книгу з автографом.









Немає коментарів:

Дописати коментар