неділя, 2 серпня 2015 р.

Блюз книжкових новинок

  Впевненою ходою іде літо - пора сонця, тепла і відпочинку. Але сучасним бібліотекарям це лише на руку! Адже для бібліотеки літо - це період  цікавих акцій і море позитивних емоцій.Тож гарної літньої днини на дитячому майданчику було гамірно, як ніколи. Вперше під відкритим небом працівники районної бібліотеки провели літній марафон читання для молодих мам "Блюз книжкових новинок", мета якого залучення нових користувачів, популяризація книги та читання.На галявині був організований книжковий пікнік, де кожен бажаючий міг почитати книги та переглянути журнали, відкрити для себе кагорту цікавих письменників.


 Сучасні технології дають нам дуже багато можливостей, забирають багато вільного часу і дуже часто переносять наше життя у віртуальний світ. А ще є радіо, ТБ, Інтернет і т.д. Така перенасиченість та динамічність сучасності дуже часто зовсім не залишають нам часу для читання. Однак саме завдяки технічному прогресу ми можемо читати книги в електронному варіанті, так як тексти стають доступніші, але попит на класичну книгу не зникає. В цьому ми переконалися, вивчаючи інтереси жителів через анкетування.



Колектив бібліотеки переконаний, що книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься хорошим другом для кожного, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового. 
Коли діти гралися, їхні мами відпочивали на свіжому повітрі,  читаючи в затінку цікаву книгу чи журнал.



Тут можна було посмакувати кавою, печивом та цукерками. 



На згадку про вуличний марафон читання учасники отримали бібліозакладки.

Вітаємо нових користувачів нашої книгозбірні: Наталію Андрусик, Олену Горбач, Оксану Данчук, Ірину Жук, Аллу Козакевич, Ірину Іонік, Катерину Масюк, Тетяну Сергієнко, Оксану Федорович, Людмилу Семенюк та подружжя Іванну та Олександра Семенюків.



Бажаєте відпочити, стати більш обізнаними, корисно та цікаво провести час? Запрошуємо до біблітеки!
ЛІТО ТРИВАЄ! ПРИЄДНУЙТЕСЬ!


Немає коментарів:

Дописати коментар