пʼятницю, 8 серпня 2014 р.

Участь у фестивалі

Вже не є новиною, що творчість талановитих людей давно перетнула межі не лише району, але й області. Черговим підтвердженням цьому став Всеукраїнський фестиваль для людей з особливими потребами «Мукачево запрошує друзів». Саме тут ще більшому загалу глядачів була представлена авторська пісня місцевого композитора Олександра Синютіна, заслуженого діяча мистецтв України, яка прозвучала у виконанні маневичанки Ольги Макарчук (тотально незряча), члена бібліотечного клубу "Довіра". Конкурсантка удостоєна найвищої нагороди, отримала Диплом   І ступеня  за зайняте  І місце  та майстерність виконання.
На сонячне Закарпаття прибули представники Херсону, Рівного, Александрії,  Львова, Дніпропетровщини та         м. Горохова Волинської області. Ольга вперше стала учасницею подібного фестивалю, який  вже 8-й рік гостинно збирає друзів в Мукачево.
Хочеться висловити найщиріші слова подяки за фінансову підтримку депутату районної ради Анатолію Романюку, Маневицькій громадській ГПО УТОС, громадській організації «Довіра», представникам районної влади, начальнику відділу культури Маневицької РДА Василю Дарчуку та його працівникам. Особливу подяку особисто Олександру Синютіну за терпіння, професіоналізм і надану творчу допомогу та  вдало підібрану авторську пісню «Моя Україна».  
Кожному  успіху завдячуємо допомозі небайдужих порядних і добрих людей. Бо саме подібні заходи є своєрідним символом об’єднання України. Робіть добро, відгукуйтеся участю своєю на крик зазивний і безмовне «SOS». Це принесе, повірте, ні з чим не порівнянне відчуття доцільності на цьому світі жити.
                Хай не міліє криниця милосердя!                                             

                                            Лариса Касьян-бібліотекар ЦРБ,
                                            керівник    клубу  "Довіра",
                                            організатор і волонтер поїздки.





1 коментар:

  1. Вітаю з черговою ПЕРЕМОГОЮ!!! Вітаю Олю Макарчук і Ларису Касьян! Вітаю Олександра Синютіна! Вітаю усіх небайдужих, хто долучився до цієї ПЕРЕМОГИ!!! Подальших вам успіхів у благородних справах!

    ВідповістиВидалити