вівторок, 15 липня 2014 р.

Зустріч із Володимиром Лисом

       15 липня в Маневицькій ЦРБ довгоочікувана зустріч з волинським письменником Володимиром Лисом відбулась...
       А почалась вона незвичайно - з роздавання автографів, які захоплені творчістю автора читачі намагалися отримати якнайшвидше...
 





  Відкрила зустріч директор ЦБС Галина Халик, висловивши своє захоплення творчістю письменника, розкривши його творчі досягнення. А також щиро дякувала гостеві за  можливість безпосереднього спілкування з користувачами в  бібліотеці.

 На зустрічі були присутні шанувальники книги Володимира Лиса і  бібліотекарі, які дбають про те, щоб кожен його  твір знайшов шлях до свого читача.

Ведуча заходу Людмила Олійник розповіла про життя і творчість письменника, демонструвались відеоролики. Бібліограф ЦРБ Юлія Музика зацікавила всіх книжково-ілюстративною виставкою "Літописець полюсів людського життя".

 Володимир Лис цікаво і відкрито давав відповіді на найрізноманітніші питання своїх читачів - В'ячеслава Шворака, Галини Книш, Марії Садової, Наталі Степанюк, Галини Пащук, Галини Білоус, Надії Калюх.

 Бібліограф районної бібліотеки Музика Юлія відтворила сторінки біографії письменника, зацікавила публікаціями в нових книгах і періодиці на книжковій виставці "Літописець полюсів людського життя"

 Зустріч подарувала теплу хвилю щирих позитивних емоцій, спонукала до роздумів над творчістю і змусила захопитись яскравою і неординарною особистістю нашого земляка Володимира Лиса. Сподіваємось на нові цікаві зустрічі!

1 коментар:

  1. ДРУГ БІБЛІОТЕКИ26 липня 2014 р. о 16:39

    Читайте Володимира Лиса, і Ви пізнаєте наш край і наших людей. Дякую бібліотекарям за організовану зустріч!

    ВідповістиВидалити