неділю, 18 серпня 2019 р.

Презентація книги

  Сьогодні в районній бібліотеці відбулася  презентація книги Наталії Чайковської "Поверніть моє дитинство". Це соціально-психологічний роман, який має спеціальну відзнаку "Вибір видавця" у номінації "Романи" Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п'єс, пісенної лірики та творів для дітей "КОРОНАЦІЯ СЛОВА" (2018). Книгу видано за сприяння Маневицької районної державної адміністрації, Маневицької районної ради за кошти Програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини в Маневицькому районі на 2019 -2020 роки.
       Авторка  завітала на зустріч разом із сім'єю та модератором Юлією Кондратюк. В теплій атмосфері презентувала своє видання, зачитуючи важливі уривки з книги. Під час заходу, запрошені користувачі активно дискутували та задавали питанння на які пані Наталія від щирого серця давала відповіді. Багато побажань, творчості, наснаги  та нових книг бажали присутні. 
   По закінченню презентації запрошені придбали книги з автографом, а також були подаровані нашій книгозбірні, за це ми  щиро дякуємо!!!













Немає коментарів:

Дописати коментар