четвер, 20 червня 2019 р.

Школа молодого бібліотекаря


     18-19 червня  на базі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки та у бібліотеках Маневицького району відбулося V заняття школи молодого бібліотекаря "Професіоналізм+креативність= сучасний бібліотекар".
   Протягом першого дня навчання бібліотекарі знайомилися, спілкувалися, набували знання та вдосконалювали свої професійні навики.
      19 червня  учасники школи подорожували Маневицьким районом. Гостинно зустрічала молодих бібліотекарів завідувач бібліотеки-філії с. Велика Яблунька Оксана Манзюк та юні користувачі, з вуст яких линули вітальні слова. 


   На зустріч завітав в. о. начальника відділу культури та туризму райдержадміністрації Сергій Міщук. З роботою  Маневицької ЦБС ознайомила директор Любов Солов'янчик та висвітлила питання  "Бібліотека: професійні ідеї, сучасні проекти". Присутні завітавши у Арт-кафе та БІБЛІОдворик, переконалися, що проекти "Ми хочемо жити як всі" та "БІБЛІОдворик: новий формат культурного відпочинку" успішно реалізовані й самі  взяли участь у майстер-класі, який провела бібліотекар ЦРБ Катерина Булик. 
  









































    Була й екскурсія чарівними Маневичами, а саме побували у Маневицькому краєзнавчому музеї, де побачили головний експонат - човен-довбанку. Не оминули і пам'ятник бджолі, 

 який занесено в книгу рекордів України. 

 На завершення було вручення сертифікатів.  Тож вітаємо і нашу колегу Любов Дяк із підвищенням кваліфікації.

Немає коментарів:

Дописати коментар