четвер, 17 січня 2019 р.

Гарячі новинки для холодних днів

        Неабияке задоволеня приносять нові книги, коли надходять до бібліотеки. Кожна нова книга - це завжди подія та нове знайомство. Нещодавно Маневицька ЦБС поповнилась широким асортиментом книг. Це й сучасна художня, краєзнавча, галузева література, новинки відомих українських та світових письмеників - книги на різну тематику. Кошти для придбання літератури були виділені з районного бюджету.















Шановні читачі пропонуємо Вашій увазі книги різних жанрів:



 "Для любителів детективів"

Надзвичайно цікаві книги, в яких присутні загадкові події. Кожен читач зануриться у процес розслідування, отримуючи можливість на кожному його етапі будувати власні версії й оцінювати вже відомі факти.



 "Для любителів романів про кохання"
Книги, в яких розкриті дивовижні історії кохання, від романтичних до найвідвертіших. В книгах переплетені долі різних людей, їхнього кохання на перепоні якого зустрічаються багато складних обставин




"Для любителів 
фантастики"


Книги, в яких за допомогою вигаданих, уявних елементів створюється світ, відмінний від сьогодення. Кожній із цих книг притаманна динаміка та пошук нових лейтмотивів.












"Для любителів 
історичних романів"


Романи, в яких переплетені різні епохи нашого народу. Становлення держави та перешкоди, що зустрічаються на шляху.











"Для любителів 
поезії та прози"
Книги, до яких включено усі прозові твори відомих людей, в яких якнайкраще розкрився їх оригінальний, приправлений іскрометним гумором талант.У поезіях, що увійшли до видання, розкривається яскравий поетичний талант, тонкий ліризм.



ЩИРО ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО МАНЕВИЦЬКОЇ ЦРБ!









Немає коментарів:

Дописати коментар