четвер, 6 грудня 2018 р.

Вітання для волонтерів та захисників

 За пісню солов'я і мальви біля хати,
За спокою ранкову світлу мить.
Ми молимось за всіх солдатів й волонтерів,
Нехай Господь їх збереже і захистить.

У районній бібліотеці відбувся захід  "Герої на сторожі миру" з нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера.
Ведуча заходу Оксана Ярошик закликала віддати шану всім воїнам і волонтерам України, всім тим, хто виборює волю нашої держави, хто захищає нашу землю від вторгнення агресора. Адже ми не лише любимо свою державу, а й пишаємось нею, отже, вважаємо себе зобов’язаними її захищати.
До вітального слова був запрошений голова Маневицької РДА Андрій Линдюк, який вручив відзнаки Президента України Петра Порошенка "За участь в антитерористичній операції" та нагрудні медалі Андрію Яцині, Руслану Шуляковському, Андрію Павлусику, Юрію Дрогану та від голови Маневицької районної державної адміністрації за самовідданість, відвагу, патріотизм, вагомий внесок у захист дежавних інтересів, високу громадянську позицію та з нагоди Дня Збройних Сил України Подяку отримав Роман Треля. Начальник організаційного відділу Маневицької районної ради Віктор Турик привітав та нагородив почесними грамотами від голови районної ради Олександра Ружило і Юрія Шафету. Галина Хмеляр грамотами та подяками від 128-ї бригади, 93-ї бригади та 10 штурмового батальйону нагородила волонтерів, в тому числі колектив районної бібліотеки. Волонтер Наталія Попова привітала зі святом та побажала мирного неба над головою. 
Музичні вітання дарували солістка гурту «Троянда-С» районного будинку культури Тетяна Каращук та працівник дитячої музичної школи Олег Горайчук.
   На завершення ведуча закликала усіх присутніх, нагадувати всьому світу про те, що наша держава в надійних руках, адже Україна - єдина!

















Немає коментарів:

Дописати коментар