понеділок, 2 липня 2018 р.

"Аніматор-шоу 2018"

  З 27 по 30 червня на РОК "Біле озеро" проходив фестиваль "Аніматор-шоу 2018".

  У ньому взяли участь 7 команд із різних куточків Рівненщини та анімаційний дует "МІМіБОБ" Маневицького району (бібліотекар ЦРБ Оксана Ярошик та користувач бібліотеки Софія Тригуба). Програма проведення була надзвичайно цікавою та різноманітною, адже включала в себе: екскурсії, навчання-тренінги, квест-вечірки, розважальні програми, еко-шоу, а родзинкою фестивалю був майстер-клас з акторської майстерності та ляльковедення від Рівненського академічного обласного театру ляльок.

  "Аніматор-шоу" - це саме той фестиваль, де кожна команда, мала змогу проявити свою оригінальність і креативність та взяти багато цікавого та нового для себе і хоча фестиваль був дощовим, це зовсім не завадило як артистам так і глядачам відчути всю атмосферу події.
 Учасники анімаційного дуету "МІМіБОБ" зарядились позитивним настроєм і енергією, повернулись додому з дипломом та подарунками  від організаторів: голови первинної профспілкової організації ВП РАЕС Мельника Івана Михайловича, начальника УСО ВП РАЕС Ткачука Володимира Федоровича та директора Палацу культури ім. Лесі Українки міста Вараш Пінчук Валентини Миколаївни.  І дуже хорошим подарунком для нас було запрошення на наступний фестиваль.






  

Немає коментарів:

Дописати коментар