пʼятницю, 25 травня 2018 р.

Новий формат культурного відпочинку


Сьогодні, біля районної бібліотеки було весело і гамірно, на обличчі кожного була радість та усмішка і всі мали змогу поринути у найщасливішу пору дитинства, яка сповнена незабутніх вражень, ігор, подарунків, витівок, друзів та безтурботного дозвілля.
В цей яскравий день відбулося відкриття - "Бібліодворика", який є справжнім відпочинком для всієї сім'ї. "Бібліодворик" - це успішний спільний проект розвитку місцевих ініціатив територіальних громад Маневицької центральної районної бібліотеки та Маневицької районної організації ветеранів АТО на сході України, автором якого є директор ЦБС Любов Солов'янчик.
Розпочали відкриття  начальник відділу культури РДА Ігор  Дерлюк  та директор  ЦБС Любов Солов'янчик.
До нас завітали наймолодші користувачі біблотеки, які із задоволенням провели час.
Завітавши на "Галявину казок", малеча зустрілась з казковими героями Губкою Боб та Чарівною Феєю, отримали задоволення від перегляду лялькової вистави "Червона шапочка".
Любителі будувати проявили свої здібності, відвідавши "Будмайданчик".
Також ознайомилися з правилами "BOOKкросингу" та побували у "Кварталі розумників", де взяли участь у вікторинах, конкурсах і логічних розвиваючих іграх.
 Після розваг, малечу чекав ще один сюрприз - солодкий стіл, організаторами якого були підприємці Леся Кедик та Марія Тимчук.
Гості отримали безліч задоволення, веселих розваг та нових знайомств.
Всі бажаючі зможуть відвідати "Бібліодворик" щонеділі, протягом літа.


















Немає коментарів:

Дописати коментар