середу, 18 квітня 2018 р.

Дізнавались про субкультури

Субкультура - соціальне угрупування, яке об'єднує людей спільних інтересів, захоплень, вподобань. Кожен представник чи носій субкультури приймає норми, цінності, картину світу, стиль життя та інше за зразок свого існування. Ці люди мають відмінність від інших не тільки своїм світобаченням, але і зовнішнім виглядом та поведінкою, стилем життя. Представники різноманітних таких угрупувань намагаються показати свою індивідуальність та незалежність. Про різні субкультури та неформальні угрупування сьогодні говорили члени інтелектуально-правового клубу "Час і ми" на годині спілкування "Неформальні організації: причини виникнення та наслідки".
Олена Богайчук, бібліотекар ЦРБ, та Олена Козак, педагог-організатор ЗОШ № 1 ім. Андрія Снітка, ознайомили з типами та назвами субкультур, історією та причинами їх виникнення.
Олена Козак наголосила, що необхідно дуже добре вивчити певну субкультуру, якщо є бажання до неї приєднатись, адже стиль життя деяких з цих угрупувань є досить неординарним та навіть небезпечним.
На завершення всі дійшли єдиного висновку: в житті найголовніше зробити правильний вибір та обрати свій шлях, який підказує тобі серце і душа, адже, якщо ти займаєшся улюбленою справою, то ти дійсно щасливий!

Немає коментарів:

Дописати коментар