вівторок, 14 листопада 2017 р.

до 105 річниці Андрія Малишка

Андрій Малишко - поет могутнього ліричного обдарування. Реалії дійсності, людської долі, картини природи, екскурсії в історію, проблеми і конфлікти доби - усе це постає в його поезії, у сприйманні яскравої непересічної особистості, пропущеним крізь серце й розум людини з неординарним світобаченням, власними уподобаннями, цілісними критеріями - соціальними й художніми. Андрій Малишко - поет-лірик від Бога. Коли згадуєш про нього - в душі оживають чарівні струни поезій, його ніжного і бентежного серця. 14 листопада 2017 року відзначається 105 річниця від дня народження Андрія Малишка - воістину великого таланта української землі.
Працівники районної бібліотеки провели літературну годину "Співець поетичного слова" з членами УТОСу, вшанували пам'ять поета, перегорнули сторінки життя і творчості, декламували вірші. 

Ім'я Андрія Малишка вже давно й по праву вписане в історію української літератури, а його творча спадщина живе сьогодні і житиме завтра. Його чудові твори залишилися для сучасників та для майбутніх поколінь нової незалежної України. Майже чотири десятиліття Малишко сипав зі свого поетичного неба на землю розмаїті зірки-поезії, викликаючи захоплення у своїх шанувальників. Він був великим поетом, поетом епохи. Андрій Малишко - один з найяскравіших наших національних поетів. Він згорів дочасно, полишивши нам золоті розсипи своїх поезій, нев'янучу красу своїх пісень.

Немає коментарів:

Дописати коментар