четвер, 29 червня 2017 р.

Нарада бібліотечних працівників

Напередодні державного свята Дня Конституції України в районній бібліотеці була проведена нарада з бібліотечними працівниками Маневицької ЦБС.
Розпочала нараду директор ЦБС Любов Солов'янчик, яка вела мову про обласний семінар-практикум директорів районних, міських централізованих бібліотечних систем "Перспективи діяльності бібліотечних закладів в умовах ОТГ". Також ознайомила присутніх з проектом "Мінімальний кошик послуг, які надаються закладами культури державної та комунальної форм власності".
Олена Хом'як, заступник директора ЦБС, розповіла про обласний семінар "Сучасна бібліотека для дітей: креативний простір для розвитку особистості". 

Основним напрямком політики формування книжкового фонду є його оптимізація на основі поетапного кількісного скорочення шляхом систематичного очищення фондів від зношеної, морально застарілої, непрофільної, дублетної літератури та якісного оновлення фондів літературою підвищеного попиту за бюджетні та позабюджетні кошти. Відповідно мають бути правильно оформлені документи, - наголосила Тамара Трофімчук, бібліотекар відділу комплектування і обробки літератури ЦРБ.

З нагоди Дня Конституції України Ангеліна Савчук, бібліотекар читального залу ЦРБ, провела годину державності "Конституція України - перепустка в гідне життя". До уваги присутніх була організована книжкова виставка-діалог "Конституція України: від гетьмана до Президента України".

Немає коментарів:

Дописати коментар