середа, 30 листопада 2016 р.

Розмова про патріотизм....

Щасливі ми, що народилися і живемо на такій чудовій, багатій і мальовничій землі - у нашій славній Україні. Тут жили наші діди і прадіди, тут живуть наші батьки - тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини. Україна - це доля, яка випадає раз на віку; Україна - це мати, яку не вибирають і обов'язком кожного з нас є прожити достойно життя, бути вірними та люб'ячими доньками та синами своєї неньки-України. 

Про любов, відданість та готовність на жертви заради своєї Батьківщини говорили на черговому засіданні дискусійно-правового клубу "Час і ми", гостем якого був заступник голови районної організації ветеранів АТО Руслан Шпота. На годині спілкування "Справжній патріот: який він?" обговорювали значення "патріотизм". Звичайна розмова перейшла в насичену дискусію, коли піднялося питання патріотизму у сучасних умовах, коли Схід нашої України перебуває у вогні, коли дуже модно стало носити вишиванки. Що врешті таке: бути патріотом?   Патріотизм - це любов до своєї Батьківщини, відданість своєму народові, готовність для них на жертви та подвиги. Надіємось що кожен з учнів твердо усвідомив значення "Я- патріот", "Я - українець". 
Згадуються слова пісні Скрябіна "Не стидайся, - це твоя земля, не стидайся, - це Україна...", які є ніби закликом та побажанням кожному жителю нашої України.


Немає коментарів:

Дописати коментар