понеділок, 1 грудня 2014 р.

Семінар-тренінг у районній бібліотеці


Сьогодні реклама ввійшла в життя кожної бібліотеки, її користувачів, як інструмент, який дозволяє знати про заклад все, або майже все. Першочерговим завданням бібліотечної реклами є створення привабливого іміджу бібліотеки тим самим спонукає до залучення значної кількості користувачів.
         27 листопада 2014 року на базі центральної районної бібліотеки був проведений семінар-тренінг бібліотечних працівників «Бібліотечна реклама як засіб підвищення престижу бібліотеки». Відкрила семінар директор Маневицької ЦБС Халик Г.П..
         Учасники семінару прослухали виступи на теми: «Створення привабливого іміджу бібліотеки через дозвіллєві форми роботи» - (Касьян Л.О. –бібліотекар читального залу ЦРБ), «Піар бібліотеки – важливий засіб розвитку і формування позитивного іміджу в громаді» - (Глущик Ю.Є. – бібліотекар РДБ). Презентацію «Бібліотечне асорті: бібліотечний квест,     буккросинг, флешмоб, акції» представили Музика Ю.М. – бібліотекар ЦРБ та Хилюк Ю.В. – бібліотекар з інформаційних технологій ЦРБ. Також завдяки презентаціям бібліотекарі мали змогу побачити нові форми виставок-інсталяцій, ознайомитись з досвідом роботи інших бібліотек.
         Поділились своїми думками та ідеями з колегами бібліотекарі сіл Прилісне (Шишолік Т.І.), Старосілля (Пархомчук Л.П.), Кукли (Літовець О.М.), Лишнівка (Гопалюк О.В.) та інші.
         Роботу в групах та розгляд ситуацій провела Степанюк С.П. – зав.методвідділу ЦРБ.
         Консультації з питань планування та звітності бібліотечної роботи надали Хом'як О.Л. – заступник директора ЦБС з питань обслуговування дітей, Степанюк С.П., зав.метод.відділу ЦРБ, Солов'янчик Л.А. – зав.відділу комплектування і обробки літератури ЦРБ.
         Учасники семінару мали можливість бути присутніми на зустрічі з місцевою поетесою Валентиною Лисюк, автором багатьох збірок для дітей та дорослих. Валентина Павлівна розповіла про себе, свою творчість та презентувала нову книгу «Від серця до серця».
 
 Світлана Степанюк, завідувачка методичного відділу ЦРБ



























Немає коментарів:

Дописати коментар