середу, 22 жовтня 2014 р.

Довірівці на іменинах


Віктор Дубовий - активний учасник клубу "Довіра" - 21 жовтня зустрічав гостей.  На його іменини завітали друзі-довірівці.
Щирий і усміхнений Віктор  приймав численні вітання, радів дружнім усмішкам і подарункам. Особливо гарного настрою додали яскраві осінні  барви квітів.





В його оселі панував піднесений настрій, бо з ним свято розділили близькі йому люди - Наталія Шишолік, Петро Ткачук, Володимир Забалуєв, Ніна Бородій, Гопалюк Іван, Галина Халик, Лариса Касьян.  Всі по-новому відкрили для себе Віктора.
 

Він поділився приємними спогадами про студентські
 роки, перші трудові будні, веселі молодіжні посиденьки.
Любов до життя і людей - його життєве кредо.
 Відвертість, відкритість, тепла посмішка - його візитка.
Двері його дому, як і велика душа відкриті для всіх, тому бажаючі завжди можуть залишити на чарівній дошці, що в кімнаті, свої побажання.
 












Ця зустріч залишила незабутні враження, позитивні емоції, духовне піднесення, надихнула на пізнання радостей життя і вдкриття цікавих особистостей.
Бажаємо Віктору залишатися таким же оптимістом-життєлюбом, сповненим нових мрій і сподівань, невичерпної енергії, яскравих погожих днів та сонячних людей!

1 коментар:

  1. Так тримати, Віктор! Залишайся у колі своїх друзів таким же, сонця і тепла тобі, гарного настрою і здійснення мрій!!!

    ВідповістиВидалити