понеділок, 15 вересня 2014 р.

Божественна радість душі


Божественна радість душі…Таке відчуття  дарує нам завжди зустріч з музикою. Світ музики надихає на дива, інколи наганяє непрохану сльозу, ностальгію чи приносить радість і піднесення.


«Прекрасна творча праця нагороджена організаторським і композиторським талантом та знанням Святого письма возвеличує». Ці слова професора Ігоря Пилатюка з повним правом можна віднести до справжнього таланту, Божого обдарування, який вражає єдністю звуків, змісту, духовності. Петро Ткачук- музикант, автор і виконавець, керівник молодіжної групи, провідник християнської пісні і слова, художник, благодійник і просто душа бібліотечного клубу «Довіра». Щирий, відкритий, сповнений любові до людей, він з перших кроків переймається проблемами «довірівців».


Саме з його ініціативи вперше в Маневичах було започатковано і проведено Фестиваль християнської пісні, а зібрані кошти спрямовані на  створення Маневицької районної громадської організації «Довіра» для людей з особливими потребами. «Ми маємо бути добрими у своїх думках, почуттях, діях, любові до ближнього і творити добро кожен день», - стверджує Петро.


Я на життя не нарікаю,                       

         бо я його без меж люблю,

Від труднощів не утікаю, й щасливу кожну мить ловлю…

Коли здається жити неспромога, коли здається сил нема,

Повір у себе і твоя тривога, розвіється, як марево, сама…


Петро вірить у свої сили, постійно працює над собою, розвиває свої здібності і талант. Отож, саме він представляв «Довіру» і наш район на Другому Міжнародному пісенному фестивалі дітей та молоді з особливими потребами «Я Вірю!», який проходив з 21.08. по 25.08.2014 року у м. Львові. Дякуємо Маневицькій районній громадській організації за фінансову підтримку та учаснику  Петру Ткачуку за сміливість, самоорганізацію, вміння віддавати більше, ніж отримувати. Бо неміряно віддавати може лиш той, хто неміряно має. Знаємо яких зусиль коштувала ця поїздка Петру і якою ціною здобувається перемога.
Фестиваль проводиться Всеукраїнською громадською асоціацією працездатних інвалідів (м. Київ), Підприємством об’єднання громадян «Екосоцпроект» (м. Дніпропетровськ), Міжнародним благодійним фондом «Українська ліга благодійників» (м. Київ).
Метою пісенного Фестивалю є виявлення та підтримка юних талановитих дітей та молоді  з особливими потребами, сприяння розвитку їх творчих здібностей.


Петро Ткачук – автор і виконавець отримав найвищу нагороду –       1 місце , в номінації: «Авторська пісня». Вітаємо переможця, бажаємо подальших творчих успіхів, натхнення, оптимізму, незламності духу. Хочеться, щоб ніжність струн душі не засмучували ніякі життєві негаразди, а серце завжди було зігріте теплом, добром, розумінням і підтримкою.                                                                   
                                                        Бібліотекар ЦРБ, 
                                                        керівник клубу «Довіра»  
                                                        Лариса Касьян

Немає коментарів:

Дописати коментар