вівторок, 1 квітня 2014 р.

Світ моїх захоплень

 Кожна  зустріч вносить новизну в нашу буденність, вчить знаходити шляхи самореалізації, розвитку творчості, розкриває нові таланти, цікаві особистості.  Сьогодні в стінах бібліотеки  в рамках програми "Бібліоміст" відбувся захід "Світ моїх захоплень".  Учні зустрілися з неперевершеними талановитими людьми, які відкрили оригінальний світ своїх мрій і захоплень, а заодно дали відповіді на запитання:

-     Як можна розвивати свої здібності?
-     Як приємно і з користю проводити дозвілля?
  -     Як повірити в себе, в свою неповторність і оригінальність?



Своїми секретами поділилась майстриня Катерина Булик, хобі для якої стало улюбленою справою. Педагог за освітою, вона більше 20 років пропрацювала з дітьми, але завжди шукала реалізації своєї фантазії і творчих здібностей.
 В її колекції - власноруч виготовлені різноманітні ляльки, ікебани, виплетені 
зі звичайнісіньких газет 
диво-черевички та корзинки. 




Для ще однієї гості зустрічі, Руслани Чубай,  хобі - це передусім приємний відпочинок, можливість втілення своїх творчих ідей та виготовлення чудових прикрас для своїх любих донечок - Анни та Вікторії. 

    Вишивання, ліплення, в'язання, декорування, плетіння, шиття, аерографія  - все це притаманне Наталії Неделюк, яка завдячуючи своїм здібностям має заняття для душі і стабільний фінансовий прибуток. 



Наша юна гостя Іванка Чесак, учениця 11-Б класу школи №1, захоплюється модульним орігамі, радує рідних і близьких власноруч виготовленими подарунками і вважає, що всьому можна навчитися - потрібно тільки цього захотіти!  

Про  можливості розкриття своїх здібностей у різних професіях та  про шляхи професійної підготовки розповіла заступник центру зайнятості Олена Масюк. 


Дуже дякуємо майстриням і бажаємо їм натхнення у подальшій творчості.

1 коментар:

  1. ВАШІ ШАНУВАЛЬНИКИ2 квітня 2014 р. о 09:51

    Як завжди - оригінально, незвичайно, навіть загадково: з мрією і фантазією!... Дякую, моя дорога БІБЛІОТЕКО! Дякуємо, наші дорогі БІБЛІОТЕКАРІ!!!!!!!!!!!!!!! Наша БІБЛІОТЕКА сьогодні як ніколи СУЧАСНА!!!!!!!!!!! А бібліотекарі... ЛЮБИМО ВАС УСІХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити